Kunskap för vinnarskallar


Behöver din skola en legitimerad lärare i idrottsrelaterade ämnen? Behöver er skola hjälp med lokaler? Vill du utbilda din personal i Hjärt- och Lungräddning?

KONTAKTA OSS

Idrott

Sen 2005 har vi bedrivit utbildning inom idrottsrelaterade kurser av högsta kvalité. Vi ordnar med legitimerade lärare, lokaler och den senaste kurslitteraturen för Sveriges gymnasieskolor. Utbudet av kurser kan variera beroende på en skolas önskemål men innefattar bland annat Idrott och Hälsa 1 & 2, Träningslära, Mental Träning, Massage m.m.

Hälsa

Mer information kommer.

Livsstil

Inom ramen för Livslång kunskap erbjuder vi även utbildningar inom Hjärt- och Lungräddning, inklusive övning med hjärtstartare. Dessutom erbjuder vi er möjligheten att köpa Hjärtstartare till ert företag, förening eller organisation mm. Under fliken Företag finns mer information om hur Du kan boka en utbildning, eller köpa Hjärtstartare.

”Tack för en bra och givande utbildning. Ett professionellt och seriöst bemötande”

Anders Råberg, SPP

”IHL är en flexibel, kunnig och engagerad samarbetspartner som alltid sätter eleven i främsta rummet och de finner framgångsfaktorer både i det lilla och stora perspektivet!”

Karin Hero, Sveriges Ridgymnasium

”IHL är en mycket bra samarbetspartner – hjälpsamma, lösningsorienterade och alltid ett trevligt bemötande!”

Linda Klang, Rektor Consensum Lund